Δήμος Αιγιαλείας

Προώθηση και διάδοση της νέας εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα i-AGRIC’

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣΑίγιο
ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 
Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΓΡ/ΜΟΥ,ΟΡΓ/ΣΗΣ, ΠΛΗΡ/ΚΗΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΑΛΙΕΙΑΣ 
ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ: Δημ. Κατάστημα Συμπολιτείας Π.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών Ροδοδάφνη Αιγιαλείας    
  
ΘΕΜΑ: ‘Προώθηση και διάδοση της νέας εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα iAGRIC ΣΧΕΤ: Το υπ’ αριθ. πρωτ. 311/80415/22-3-2021 έγγραφο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων 

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στα πλαίσια ανάπτυξης και παροχής νέων υπηρεσιών συστημάτων βέλτιστης πληροφόρησης – ενημέρωσης και εξυπηρέτησης του αγροτικού πληθυσμού, υλοποίησε μία καινοτόμα mobile πλατφόρμα για «έξυπνες» συσκευές (smartphones)http://www.minagric.gr/index.php/el/xrisimewplirofories-2/i-agric-ypaat.

Η νέα εφαρμογή «i-AGRIC» παρέχει στους συντελεστές της αγροτικής παραγωγής και τους πολίτες υπηρεσίες γενικής ενημέρωσης, εξατομικευμένων ειδοποιήσεων, προσωποποιημένης ενημέρωσης και προσωποποιημένης εξυπηρέτησης/συμβουλευτικής.

 1. Υπηρεσίες ενημέρωσης (δελτία τύπου, ανακοινώσεις Υπουργείου κλπ)
 2. Υπηρεσίες εξατομικευμένων ειδοποιήσεων – Ο χρήστης της υπηρεσίας έχει την ευχέρεια να επιλέξει τις κατηγορίες/τα θέματα για τα οποία ενδιαφέρεται να λαμβάνει ενημερώσεις – ειδοποιήσεις, γύρω από τα αντικείμενα που αφορούν στο Υπουργείο ή και τους εποπτευομένους φορείς. Μπορεί επίσης να επιλέξει την Περιφερειακή Ενότητα για την οποία θέλει να λαμβάνει ενημερώσεις – ειδοποιήσεις ή/και συνδυασμό θεμάτων και γεωγραφικής περιοχής. Με τον τρόπο αυτό κάθε πολίτης έχει εξατομικευμένες επιλογές και λαμβάνει περιεχόμενο μόνο για ότι πραγματικά τον ενδιαφέρει.
 3. Υπηρεσίες προσωποποιημένης ενημέρωσης – Οι πολίτες μετά την αυθεντικοποίησή τους μέσω taxisnet, έχουν πρόσβαση σε προσωποποιημένες υπηρεσίες ενημέρωσης σχετικά με αιτήματα και υποθέσεις τους.
 4. Ενδεικτικά:
  •Πρόσφατες πληρωμές ενισχύσεων ΟΠΕΚΕΠΕ
  •Μεταβίβαση δικαιωμάτων ΟΠΕΚΕΠΕ
  •Πρόσφατες πληρωμές αποζημιώσεων ΕΛΓΑ
  •Οφειλές προς ΕΛΓΑ
  • Διοικητικό στάδιο αιτήσεων αποζημιώσεων ΕΛΓΑ
 5. Υπηρεσίες προσωποποιημένης εξυπηρέτησης – συμβουλευτικής – Οι πολίτες μετά την αυθεντικοποίησή τους, έχουν πρόσβαση σε προσωποποιημένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης και συμβουλευτικής. Έχουν την ευχέρεια να υποβάλλουν από την εφαρμογή του κινητού, αιτήματα εξυπηρέτησης για μεγάλο αριθμό διοικητικών διαδικασιών ή/και θεμάτων του Υπουργείου και των εποπτευομένων φορέων του. Τα αιτήματα των πολιτών είναι εφικτό να συνοδεύονται από φωτογραφίες και γεωγραφική απεικόνιση της περιοχής ή του γεωγραφικού στίγματος για το οποίο υποβάλλουν αιτήματα εκείνη τη στιγμή. Τα αιτήματα εξυπηρέτησης παραλαμβάνουν, οι πύλες εισόδου αιτημάτων στο Υπουργείο (ticketingsystem) και στουςεποπτευομένους φορείς, ανάλογα με το θέμα εξυπηρέτησης, προκειμένου να το διεκπεραιώσουν. Η απάντηση της Υπηρεσίας στέλνεται στη θυρίδα του κινητού του χρήστη.


Για κατέβασμα σε AppleStore
https://apps.apple.com/gr/app/i-agric/id1545820080

Skip to content